Ostvarili ste izuzetne rezultate u nauci, sportu ili umetnosti? Ili jednostavno zaista želite da upišete školu u kojoj ćete steći kvalitetno obrazovanje i koja će vam omogućiti da nastavite školovanje gde god poželite? Konkurišite za program podstreka za najbolje International Schoola i školujte se besplatno u najmodernijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji!

Sve vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici koji se prijave do 30. juna mogu da se prijave za neki od pet programa podrške International Schoola i tako ostvare popust na školarinu do 50 i do 100 posto. Ovo je jedinstvena prilika za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Kembridž školaraca.

Prilika za sve: budite deo elite koja se izdvaja znanjem

Verujemo da rad, trud i uspesi treba da budu posebno nagrađeni i da to ne sme da zavisi od platežne sposobnosti roditelja.

U Savremenoj gimnaziji stvaramo istinsku elitu talentovanih, obrazovanih i vrednih mladih ljudi, intelektualaca i budućih lidera koji se ističu kvalitetnim obrazovanjem, svojim radom i težnjom ka najboljem.

Upravo zbog toga smo u International Schoolu osmislili pet različitih programa podstreka za učenike osmog razreda osnovne škole, kao i za one koji već pohađaju Savremenu gimnaziju a imaju dostignuća iz različitih oblasti: nauke, sporta ili umetnosti, kao i za sve ostale koji vredno rade, neprestano se usavršavaju i postižu rezultate. Smatramo da je to najbolji način da vas nagradimo i podstaknemo.

Proces selekcije za program podstreka za najbolje

Program selekcije za program podstreka za najbolje počinje u Junu. Kako bi se prijavili za program podstreka za najbolje, učenici moraju da dostave sledeću dokumentaciju:

  • kompletna prijava;
  • izveštaj o postignutim uspesima (nagrade, serfitikati, diplome, medalje, pohvale, novinski članci etc.);
  • motivaciono pismo do 500 reči u kom učenik objašnjava razloge prijave na program Podstreka za najbolje;
  • pismo preporuke od strane profesora ili trenera.

Rok za predaju dokumentacije je 31. maj tekuće godine. Na osnovu blagovremeno priložene potpune dokumentacije, uži izbor kandidata biće intervjuisan od strane stručnog žirija, koji će na osnovu toga doneti odluku o dodeljivanju sredstava za program podrške. Dve nedelje nakon isteka roka za dostavljanja prijave, učenici će dobiri rezultate o procesu selekcije.

Uslovi i pravila za konkurisanje

  • Rok za predaju dokumentacije je 31. maj tekuće godine.
  • Dve nedelje nakon završetka konkursa bićete obavešteni o rezultatima.
  • International School zadržava pravo da prekine program podrške ili da objavi nove uslove bez pružanja bilo kakvih objašnjenja.
  • U slučaju da se više kandidata kvalifikuje za program podrške, International School zadržava pravo da podstrek za najbolje podeli između nekoliko kandidata ili da obezbedi više od jednog programa podrške istog tipa.
  • International School nije u obavezi da objašnjava razloge učenicima kojima nije dodeljen program podrške.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2020/21. je u toku! Prijavite se ovde »